Джеръми Алън Уайт може и да стана популярно име покрай участието си в сериала "Безсрамници", но всички заговориха за него след участието му в The Bear, където той е в ролята на шеф готвач, който се готви да отвори ресторант след смъртта на брат си.

Джеръми Алън Уайт от "Безсрамници" се развежда със съпругата си Адисън Тимлин

Звезда от "Безсрамници" се развежда

Краят винаги е едно ново начало

Нямаше как да феновете на сериала да не се поинтересуват и от личния живот на 32-годишния актьор. Оказа се, че той е в процес на развод със съпругата си Адисън Тимлин, с която са заедно от 2019 г.

А от седмица името му се спряга с това на Селена Гомес. Актьорът и певицата се появиха заедно на корицата на Vanity Fair през март, което означава, че тогава вероятно са се запознали. Daily Mail пък твърдят, че двамата не са просто познати.

За момента нито Джеръми Алън Уайт, нито Селена официално са коментирали твърденията, че двамата са двойка. Изпълнителката обаче се появи в няколко различни снимки на свои близки приятелки като Никола Пелц и сестрите Хаим от групата Haim.

Последните публикуваха поредица от кадри от празнуването на 4 юли. На тях виждаме трите сестри Хаим заедно с Тейлър Суифт и Селена Гомес да празнуват националния празник на САЩ. А текстът гласи: "Лятото на необвързаните". Дали това означава, че Селена в момента няма връзка?