В последните дни името на Кристиано Роналдо се свързва с всичко друго, но не и с футбол. Звездата на Ювентус дори изгледа последния мач на отбора си от ВИП ложата в компанията на своята половина Джорджина Родригес.

Двамата определено не бяха добро настроение и никак не им бе до демонстриране на любовта си, както винаги правят. Дори погледите им не се срещат. А причината за това поведение е ясна - обвиненията в изнасилване, които дойдоха за футболиста като гръм от ясно небе.

Е, вероятно ги е очаквал, но все се е надявал да не се стигне до тази публичност и дела. Но се оказа неизбежно. Американката Катрин Майорга, случайно или не, реши да проговори за срещата си с Роналдо точно след мултимилионния му трансфер в италианския тим.

Снимка 381554

Източник: GettyImages

Адвокатите на футболиста сключват неофициално споразумение с Майорга година след деня на изнасилването, както тя го нарича. Но сега, девет години по-късно, американката даде гласност и предяви сериозни финансови претенции към Кристиано, пише The Sun.

А на любимата му Джорджина със сигурност целият този цирк не й е никак приятен. Въпреки това, тя намери сили да изрази подкрепата си за Роналдо в Instagram.

Под своя снимка от стадиона на Ювентус тя написа на испански - "Винаги преодолявай препятствията, които ти се изпречват на пътя, със сила, за да растеш и да покажеш колко си велик".

Кристиано Роналдо се похвали с първото копие на FIFA 19

При кой отиде първото копие на FIFA 19

Не е при нас със сигурност

Този пост дойде след последния мач на Кристиано, но е по-вероятно Джорджина да не говори само за трудностите на терена, които той определено успява да преодолее по-лесно.