Рап изпълнителката Cardi B определи по доста изненадващ начин първата си среща с Бионсе - травмираща.

Снимки на двете се появиха в интернет пространството през есента на миналата година, когато бременната бивша стиптийзьорка тепърва набираше популярност.

Cardi B - от пилона до върховете на класациите

Cardi B - от пилона до върховете на класациите

Рап сензацията набира все по-голяма популярност

Двете дами се срещат на събитие, а Cardi B е в ролята по-скоро на фен, отколкото на колежка на Бионсе. Тя не крие и възхищението си от таланта на поп дивата. Но, оказва се, съпругата на Джей Зи също симпатизира на изпълнителката на "Bodak Yellow".

За милиони срещата с Бионсе би била сбъдната мечта. Но за Cardi B се превръща по-скоро в кошмар. Защото въпреки че изглежда доста устата, в разговорите с други известни личности не й върви така, както с римите. Сама се определя дори като срамежлива.

Снимка 350121

Източник: Facebook / 24 hours Dancehall promotions

В интервю за списание GQ Cardi B признава, че когато се е срещнала с Бионсе за първи път, вътрешно е била адски щастлива, но в същото време й се е искало просто да се скрие някъде. А най-големият шок е преживяла, когато поп дивата съвсем небрежно и с усмивка й е заявила, че харесва нейните песни.

Тогава Cardi B не е успяла да каже и дума, а само да възпроизведе странен, нечленоразделен звук.

Двете се срещат отново на последните награди Грами. На тях бременната рап изпълнителка получи поздравления и от Джей Зи, и сякаш изглеждаше по-спокойна.

Снимка 350117

Cardi B стана популярна със своята откровеност още преди да направи първия си хит, припомня Time. Именно и затова събра за кратко време толкова много фенове. Тя, за разлика от други звезди, не се страхува да признае своите притеснения и недостатъци.

Все пак, Cardi B се определя още като обикновено момиче от Бронкс, на което явно ще му трябва малко повече време, за да свикне с подобни звездни приятелства.