Ирина Шейк безспорно е един от най-красивите модели в света, но след раздялата й с Бардли Купър за личния й живот се чува съвсем малко. За кратко тя имаше връзка с Том Брейди, но напоследък явно прекарва времето си в друга компания...

Ирина Шейк и Том Брейди половин година по-късно - как се развива връзката им

Зад кулисите на потайната връзка на Ирина Шейк и Том Брейди

Ето какво се случва между двамата

Тази на дъщеря си Леа. През отминалия уикенд 38-годишната Шейк и седемгодишната й дъщеричка се отдадоха на почивка в неназован морски курорт. На снимките, споделени от модела в Instagram, виждаме пусто крайбрежие, яхти и дълъг океански плаж.

Леа се появява на някои от кадрите, като се люлее на люлка или пък е на боса на пясъка край майка си, но така и не виждаме лицето й. Затова пък Ирина публикува няколко интересни свои снимки.

Снимка 666859

Източник: Instagram/irinashayk

Тя позира с кученцето си пред цъфнал храст хортензии на морски кей по семпъл черен бански от две части, както и на разходка по брега отново с домашния си любимец. Най-много коментари предизвика последната снимка в карусела й.

На нея Ирина Шейк позира с няколко кози. "Не мога да повярвам, че си публикувала снимка на Роналдо" и "Последната снимка е на Кристиано" са някои от коментарите по повод кадъра. Очевидно последователите й нямат особено ласкаво мнение за бившето й гадже Кристиано Роналдо...