Ивет Лалова е супер атлет и в това няма никакво съмнение. Освен невероятен спортист обаче, тя е на път да се превърне и в мотивационен лектор. След участие на пет олимпийски игри, чаровната спортистка вече е готова да сподели богатия си опит.

Ивет Лалова, Симоне Колио и как отбелязаха годишната от сватбата

Най-красивите години от живота на Ивет Лалова

Лекоатлетката празнува щастлива годишнина

Преди броени дни тя разкри в своя Instagram, че започва серия от майсторски класове у нас, първият от които ще е на 25 ноември в Интерпред в София и е озаглавен "Всички възможни победи". В него Ивет ще разкаже за наученото на пистата, като ще го превърне в история, целяща да вдъхне сили и увереност за постигането на личните цели на всеки от присъстващите.

"Спортът не се измерва само в брой участия, рекорди, за колко време пробягваш 100 или 200 метра... Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел. Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред", са точните думи на лекоатлетката.

Вчера, 10 октомври, пък беше Световният ден на психичното здраве и Ивет Лалова не пропусна да го отбележи. Тя сподели снимка, на която я виждаме да позира в гръб на фона на красива планина.

"На този Световен ден на психичното здраве си спомням за невероятната сила, която се крие във всеки един от нас. Точно както в спорта, където разширяваме физическите си граници, психическата ни устойчивост играе ключова роля в оформянето на нашето пътуване", пише спортистката.

Тя напомня, че не бива да забравяме, че всяко препятствие, с което се сблъскваме, всяка пречка, която срещаме, само ни прави по-силни.

"Нека разчупим стигмата около психичното здраве и да дадем приоритет на нашето благополучие. Свържете се с приятел, грижете се за себе си и никога не подценявайте значението на положителното мислене. Заедно можем да се вдъхновим и да се издигнем един друг, за да постигнем най-големия си потенциал", са думите с които завършва мотивиращия си пост Ивет Лалова.

Ивет Лалова, спортистите, психичното здраве и новата благородна кауза, зад която застана лекоатлетката

Новата кауза на Ивет Лалова

Браво на Ивет

Феновете ѝ, разбира се, не пропуснаха да я поздравят за вдъхновяващите думи, като изразиха възхищението си и отбелязаха, че самата тя е чудесен пример за невероятна сила и силен дух.