От три месеца Ивет Лалова е в най-важната роля в живота на една жена - тази на майка. След появата на малкия Тиаго обаче тя не остана за дълго далеч от спорта, който е нейната голяма страст. Лекоатлетката може да прекрати кариерата си на състезател, но в момент се подвизава и като треньор и не пропуска голям форум.

Синът на Ивет Лалова по стъпките на родителите си - къде заведоха Тиаго

Синът на Ивет Лалова по стъпките на родителите си - къде заведоха Тиаго

Семейни емоции

След като наскоро бе на трибуните на европейското по лека атлетика заедно със сина си, сега тя е очакване на началото на Олимпийски игри 2024 в Париж. За нея те ще са шести подред, но много по-различни от всички досега.

В профила си в Instagram Ивет Лалова публикува няколко снимки, с които споделя вълнението си от предстоящото след дни. Тя говори за своята "напълно нова роля" - на репортер и коментатор на БНТ, както и на майка.

Не крие вълнението си, че "победите на всички фронтове са възможни", както и очакването на всеки рекорд, връх и триумф на родните спортисти, които ще представят страната ни на спортния форум.

Защо всички говорят за Монголия преди началото на Олимпийски игри 2024

Защо всички говорят за Монголия преди началото на Олимпийски игри 2024

Добро първо впечатление

Олимпийската ни състезателка може да бъде от страната на наблюдателите на Олимпийски игри 2024, но сме сигурни, че всяко състезание и всеки старт ще й носят много емоции и спомени от нейната бляскава кариера, които тя ще сподели с зрителите от 26 юли до 11 август.