В Twitter профила си Иванка Тръмп публикува снимка на семейството си. Двамата със съпруга й Джаред Къшнър са облечени във вечерно облекло, а пред тях си играят децата им. Едно от момчетата обаче носи костюм на сторм трупър - известните войници на Империята в "Междузвездни войни".

В текста под снимката дъщерята на Доналд Тръмп написа: "Силата е могъща в моето семейство", с което прави препратка към фраза, която многократно се повтаря във филмите от сагата.

Очевидно афектиран от поста на Иванка Тръмп, актьорът Марк Хамил, изиграл прочутата роля на Люк Скайуокър, ясно изрази мнението си не само за дъщерята на Доналд Тръмп, но и за цялото ѝ семейство.

Марк отговори подобаващо като сподели нейната снимка в своя профил в Twitter и написа: "Грешно сте написали "Измама", което означава, че според него Иванка Тръмп е трябвало да каже: "Измамата е могъща в моето семейство", вместо: "Силата е могъща в моето семейство".

Актьорът е добавил и хаштаг #GoForceYourself, цензурирайки известен обиден израз на английски език.

Коментарът му беше споделен над 120 хиляди пъти в социалната медия и получи на 650 хиляди харесвания само за няколко часа.