През последните няколмко месеца все по-често се заговори за възможността Брадли Купър и Ирина Шейк да са отново заедно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща снимка, а няколко седмици по-късно двамата бяха заснети от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Ирина Шейк, Брадли Купър и заедно ли са отново бившите съпрузи

Заедно ли са отново Ирина Шейк и Брадли Купър

Двамата отново събудиха подозренията ни

Съвсем наскоро Ирина Шейк посети и премиерата на новия филм на Брадли Купър - Nightmare Alley. Макар двамата да не демонстрираха някаква близост на червения килим, присъствието на модела там показва, че са в страхотни отношения и могат да разчитат един на друг, когато се наложи.

Последните снимки в Instagram профила на Ирина Шейк отново предизвикаха любопитството на феновете, които копнеят двамата да се съберат.

Руският модел се отдава на заслужена почивка на някое екзотично местенце и макар да не става ясно нито къде е, нито с кого е, няколко кадъра успяха да накарат всички ни да си задаваме именно тези въпроси.

Наред със снимките, на които Ирина показва красотите на мястото, на което се намира, виждаме три сърца, направени от пясък с различна големина - едно много голямо, едно по-малко и едно съвсем мъничко.

Както отбелязаха и много от последователите на модела в коментарите под поста ѝ, това сякаш са трите сърца на семейството ѝ - това на Брадли Купър, на Ирина Шейк и на малката Леа.

Дали моделът не иска да ни подскаже нещо с въпросният кадър, а именно, че с актьора отново са семейство? Или просто провокира интереса на феновете си, които искрено се надяват двамата отново да се съберат.

Ирина Шейк, Брадли Купър и появата на модела на премиерата на филма Nightmare Alley

Как Ирина Шейк подкрепи Брадли Купър

Звездна поява на червения килим

Въпреки многобройните въпроси от страна на последователите ѝ дали са заедно с Брадли, Ирина не пояснява какво всъщност иска да каже с въпросната снимка на трите пясъчни сърца.