Съвсем в разгара на пандемията, през юли 2020 г. Шон Пен и Лейла Джордж официално стават семейство, след като подписват онлайн чрез Zoom. Съвместният им живот обаче така и не потръгва, а проблемите изглежда са непреодолими.

Шон Пен, Лейла Джордж, пандемията и молбата за розвод, която подава Лейла

Шон Пен е изправен пред нови драми

Май пак ще е сингъл

През октомври 2021 г. 30-годишната красавица подава документи за развод във Висшия съд на Лос Анджелис. Това се случва едва малко повече от година след началото на брака им.

Актьорската двойка започва да се среща още през 2016 г., но особено в последно време на 61-годишният Шон Пен неведнъж му се е налагало да печели доверието на любимата си, за да останат заедно.

Колкото и усилия да е полагал обаче, те очевидно така и не са дали резултат, тъй като разводът е вече финализиран и одобрен, пише TMZ.

В документите се казва, че Шон Пен и Лейла Джордж са окончателно разделени от септември миналата година, а причината за това са непреодолимите различия помежду им. Никой от двамата обаче няма претенции за издръжка.

За актьора, носител на Оскар, това е трети провален брак, за който самият той признава вината си. В интервю в Hollywod Authentic по-рано този месец Пен споделя, че се е отнасял "пренебрежително".

"Има жена, в която съм толкова влюбен, Лейла Джордж, която виждам само от време на време, защото провалих брака. Технически бяхме женени за една година, но за цели пет бях един много нехаен човек."

Актьорът признава още, че е бил депресиран, пиел е алкохол в 11 сутринта и е прекарвал времето си предимно като следи новините и случващото се във външния свят, което го е отчайвало.

През февруари стана и ясно, че Пен е бил в Украйна и е започнал работа по документален филм, проследяващ военния конфликт в страната.

Шон Пен, военният конфликт между Украйна и Русия и документалният филм, който актьорът снима за него в момента

Какво прави Шон Пен в Украйна

Актьорът е безстрашен

Очевидно толкова активната и отдадена социална и професионална ангажираност обаче са му коствали брака с Лейла.