Илон Мъск е решил да се сбогува с едно от своите имения. Сега имаме възможност да надникнем за кратко в него, преди да го е грабнал някой.

Милиардерът продава своята къща с четири спални и с три бани в Лос Анджелис за 4.5 милиона долара, съобщава Forbes.

Изпълнителният директор на Tesla купува къщата, която е значително по-малка от другите му имоти, заедно бившата си съпруга Талула Райли през 2013 г., за 3.69 милиона долара. Ако сега вземе исканата цена от 4.5 милиона долара, Мъск ще спечели от продажбата близо един милион.

Къщата се намира в Брентвуд, на около 24 км северозападно от центъра на Лос Анджелис. Пространството е устроено така, че помага на дома да остане изолиран, въпреки че е много близо до улицата.

Снимка 406077

Източник: hiltonhyland.com

Огромните френски прозорци в хола (а и не само) позволяват на естествената светлина да влиза в жилището в големи количества.

Снимка 406076

Източник: hiltonhyland.com

От хола имаме директен достъп до елегантна кухня, която разполага с достатъчно пространство, за да се развихрим и вживеем в ролята на главни готвачи.

Снимка 406080

Източник: hiltonhyland.com

Основната спалня на втория етаж е също толкова слънчева, колкото и останалата част от къщата, а като бонус разполага и с много голям дрешник.

Снимка 406079

Източник: hiltonhyland.com

По думите на агенцията за недвижими имоти Hilton & Hyland, която продава къщата, басейнът с морска вода, хидромасажната вана и вътрешният двор са идеални за релаксация.

Снимка 406078

Източник: hiltonhyland.com

Кайли Дженър, Крис Дженър, Мартин Лорънс Булард и къщата на Кайли в Hidden Hills, Лос Анджелис

В дома на Кайли Дженър

Как изглежда мечтаната къща на един млад милиардер