В момента Илон Мъск и Grimes са разделени. Още половин година преди певицата да обяви новината, основателят на Tesla и SpaceX призна, че отношенията им не вървят добре, но въпреки това остават загрижени един за друг.

Grimes, елфическите й уши и новата татуировка на лицето, която обмисля

Когато Grimes направи нещо щуро (и си го признае)

Явно елфическите уши не са й достатъчни

Пред Vanity Fair Grimes разкри, че тя и Илон Мъск се виждат непрекъснато, но живеят в отделни къщи и са по-скоро най-добри приятели отколкото гаджета. В каквито и отношения да са двамата обаче, това не променя факта, че имат две деца заедно.

През март миналата година стана ясно, че двойката е посрещнала второто си дете чрез сурогатна майка, което се е родило през декември 2021 г. По-късно разбрахме още, че те наричат момиченцето си Y, но законното ѝ име е Екса Дарк Сидеръл (Exa Dark Sideræl).

Пост на Клеър Баучер (както е истинското име на Grimes) в Twitter обаче издава, че официалното име на дъщеричката ѝ вече е просто Y. "Сега тя е Y или "Защо?" или просто "?" (Но правителството няма да признае това)", пише певицата.

Тя и Илон Мъск не за първи път кръщават свое дете с необикновено име. Те имат и двегодишен син с името X Æ A-Xii, когато обаче първоначално са искали да кръстят X Æ A-12, но не успяват, тъй като законът на щата Калифорния изисква имената да използват само 26-те букви на английския език.

Илон Мъск, Grimes, Twitter и постът на милиардера със снимка на сина му

Как изглежда 2-годишният син на Илон Мъск и Grimes

Ето кой е малкият помощник на милиардера

Преди Grimes, от 2000 до 2008 г. Илон Мъск e женен за Джъстин Уилсън. На двамата им се раждат близнаците Грифин и Вивиан (19 г.) и тризнаците Кай, Саксън и Деймиън (17 г.). Първото им дете, Невада, за съжаление почива внезапно през 2002 г., когато е едва на 10 седмици.