В средата на юни Иги Азалия написа в стори в Instagram, че има син - нещо, за което никой от феновете ѝ не подозираше, защото никой нямаше представа, че е бременна.

Още тогава рапърката уточни, че иска да пази личния живот на детето встрани от вниманието на медиите, което не означава, че сам по себе си синът ѝ е някаква тайна. Въпреки това тя не сподели никаква информация дали момченцето е от сегашният ѝ приятел, познат с артистичния псевдоним Playboi Carti, как се казва малкият и на каква възраст е.

Очевидно най-накрая Иги Азалия е готова да запознае света със сина си или поне да разкрие как се казва. И го направи - в социалните мрежи, разбира се. Тя публикува аудиозапис, в който говори на детето, а публикацията е озаглавена "Аметист и Оникс".

Феновете ѝ обаче бързо успяха да разшифроват кода, тъй като истинското име на Иги е Аметист. Това означава, че детето й се казва Оникс. Много от последователите ѝ я похвалиха за прекрасното име. Изказаха и мнение, че двете имена много си подхождат.

Иги Азалия и новината, че рапърката има син

Новината, с която Иги Азалия изненада всички

Рапърката има да ни казва нещо