За 11 години брак Хилария и Алек Болдуин създадоха едно голямо и щастливо семейство. В края на юни двойката отпразнува годишнината от сватбата, на която си каза заветното "да" през 2012 г.

Защо Алек Болдуин подари на Хилария стоманена шпатула

Защо Алек Болдуин подари стоманена шпатула на Хилария

Важно символично значение

Всъщност актьорът и йога инструкторката се запознават в ресторант в Ню Йорк само година преди се оженят, а още година след церемонията посрещат първото си дете - дъщеричка на име Кармен, припомнят ни от People.

И на двамата явно им допада да живеят на бързи обороти и не се колебаят да разширят семейството си. Така, към днешна дата, те се родители вече на седем деца, а в динамичния им живот можем да надникнем чрез Instagram.

В профилите си там Хилария и Алек Болдуин често споделят кадри на малчуганите си. Последните им постове пък ни разкриват, че семейството наскоро е имало един по-специален ден. Докато суматохата около първия учебен ден у нас предстои, то тя в Щатите явно вече е преминала и децата са тръгнали на училище.

Видео в Instagram-а на 39-годишната йога инструкторка ни показва всичките ѝ деца по време на приготовленията за старта на новата учебна година. Първо виждаме десетгодишната Кармен Габриела, която ще бъде пети клас. След нея са осемгодишният Рафаел Томас, който ще е третокласник, и шестгодишният Леонардо Анхел Чарлз, на когото му престои да пристъпи прага на училището за първи път.

Петгодишният Ромео Алехандро Дейвид пък е още в детската градина. Най-малки са тригодишният Едуардо Пао Лукас, двегодишната Мария Лусия Виктория и Илария Каталина Ирена, която ще навърши годинка по-късно през септември.

Хилария и Алек Болдуин очевидно са щастливи да бъдат начело на голямо и сплотено семейство. В Instagram профила на актьора пък може да видим групова снимка на двойката с всичките седем деца накуп. "Бандата на Ню Йорк...", пише Алек Болдуин към поста си.

Поредното изпитание пред Алек Болдуин

Поредното изпитание пред Алек Болдуин

Актьорът стигна дори до болница

От бившата си съпруга Ким Бейсингър той има и една по-голяма дъщеря - Айрленд, която през май стана майка на момиченце. Така 65-годишният Алек Болдуин е вече и дядо.