69-годишната Ким Бейсингър е на път да стане баба. По този повод тя присъства на бебешкото парти на дъщеря си Айрленд Болдуин, за да отпразнува предстоящата поява на внучето си. Актрисата, носителка на Оскар, пристигна на партито, проведено (доста необяснимо) в стриптийз клуб, наречен Jumbo's Clown Room в Холивуд.

Айрленд Болдуин, бременното коремче и снимките по бански, които разкри дъщерята на Алек Болдуин

Айрленд Болдуин пак ни предизвиква

Бременна и по бански

Някогашната неустоима красавица обаче сякаш е поизгубила от блясъка си и, по всичко личи, малко е прекалила с пластичните операции. Рядката ѝ публична поява и леко притеснителния ѝ външен вид станаха причина за разпалени коментари в социалните мрежи от страна на феновете ѝ, които не пропуснаха да отбележат, че изглежда леко шокиращо.

Ким Бейсънгър е облечена в сив блейзър, съчетан с подходящи панталони и черна риза с копчета. От снимките се вижда, че е в компанията на приятеля ѝ Мич Стоун.

27-годишната бъдеща майка Айрленд използва своя Instagram, за да сподели поредица от снимки от събитието, включително една, на която я виждаме да прегръща майка си, докато носи дантелено бельо с банкноти, пъхнати в него, и розова перука.

"Първата стриптийз клуб екстравагантност на бебето", написа тя под снимките. От Hollywood Life отбелязват, че бременната Румър Уилис, Сейлър Бринкли-Кук, Хилари Дъф и, разбира се, нейният приятел и бъдещ баща на детето ѝ - музикантът Андре Алън Анджос, също са присъствали на шумния купон.

Детето ще е първо за двойката и първо внуче за Алек Болдуин, който преди месеци стана баща за седми път. А дали актьорът ще има възможността да се радва на своите наследници, тепърва ще разберем - в момента към него има отправени нови тежки обвинения в убийство по непредпазливост.