Редица са нещата, които се случват напоследък в живота на Алек Болдуин. И хубави, и лоши. Актьорът преживя тежък период, след като бе обвинен в непредумишлено убийство на снимачната площадка. За негов късмет обаче, последното решение на съда го освободи от престъпна вина.

Алек Болдуин и смъртта на Халина Хътчинс - какво се случва с обвиненията срещу актьора

Крайното решение за обвиненията срещу Алек Болдуин

Невинен или виновен

След това дойде новината, че Алек е станал дядо за първи път. На 65 години той посрещна внучката си Холанд, с която го дари дъщеря му Айрленд Болдуин - от брака на актьора с Ким Бейсинджър.

А с днешна дата разбираме, че холивудската звезда е в болница. Там той се възстановява от операция, на която се е подложил заради дългогодишни силни хронични болки в тазобедрената става.

За това съобщи съпругата му Хилария Болдуин, която дори сподели селфи от болнично заведение. Към него тя написа: "Алек получи нова тазобедрена става. Нещо, което бе необходимо от много време."

"Преживяхме толкова много заедно", споделя още Хилария. "Като твой партньор много ми се иска периодът с постоянната болка вече да е зад гърба ни и да подобрим качеството си на живот."

Постът ѝ продължава с благодарствено послание към медицинския екип, погрижил се за здравето на Алек.

От своя страна Алек също не пропусна да изрази отношението си към своята съпруга, пишейки, че оценява факта, че тя е винаги неотлъчно до него.

Големите новини за Алек Болдуин от дъщеря му Айрленд Болдуин и RAC

Още едно бебе в живота на Алек Болдуин

Актьорът с нова роля в живота

Това не е първият път, в който актьорът сменя една от тазобедрените си стави, припомня Bang Premier. През февруари, 2018 г. той се подложи на същата процедура.