Ако още някой от почитателите на Еминем не знае, че той има дъщеря, то със сигурност е чувал песните му, посветени на нея.

Дъщерята на Еминем за пръв път говори за близостта с баща си

Дъщерята на Еминем за пръв път говори за близостта с баща си

Хейли е уникално чаровна млада дама

Красивата Хейли Матърс е доста активна в Instagram и често споделя със своите над два милиона последователи модните си предпочитания и впечатления от пътувания.

След близо седеммесечна пауза през 2020 г., в края на ноември девойката се завърна в Instagram с пълна сила. От тогава тя отново е супер активна и споделя свои снимки, демонстрирайки безупречния си стил на всеки няколко дни.

Дори и през зимата 25-годишната Хейли знае как да изглежда стилно, което доказа и с най-новите си кадри. Тя изглежда страхотно със спортни панталони, бели обувки и сиво яке, а на главата си носи шапка - идеалният аксесоар към визията ѝ за зимата.

Наскоро завършилата психология млада дама усилено разучава и другата социална медия TikTok, пише Hollywood Life. И понеже в Instagram тя показва повече своя стил и тренировки, почитателите нямат търпения да видят друга нейна страна във видеата ѝ в TikTok.