Ако изумено се питате: "Ама Еминем има дъщеря?!", бързо си припомнете, че именно за Хейли Джейн Скот Матърс е написана една от най-хубавите песни на белия рапър - "Mockingbird".

22-годишната девойка наскоро завърши Университета в Мичигън и се радва на голяма популярност в Instagram. За баща си обаче говори рядко, даже по-скоро не го прави.

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Затова почитателите - и нейните, и на баща й, бяха особено доволни да прочетат изявлението й пред Daily Mail, където на въпрос дали поддържа отношения с баща си и дали той я подкрепя тя отговаря: "Разбира се, ние сме много близки".

happy early birthday to me

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Хейли е единственото дете на Еминем и бившата му съпруга Ким. Откакто направи профила си в Instagram през 2016 г. тя постоянно получава покани за изява от различни марки, но очевидно засега славата не я изкушава.

Няма намерение да следва стъпките на баща си в музикалния бизнес - много повече я влече светът на модата. Пази личния си живот от любопитни погледи и за нея се знае твърде малко.

Гаджета ли са Ники Минаж и Еминем

Гаджета ли са Ники Минаж и Еминем

Рапърът коментира уклончиво

Все пак не е тайна, че е завършила Психология с отличие и че от две години има връзка с бившия си състудент Ивън Макклинтък. Младежът, естествено, е запален почитател на Еминем, който пък от своя страна одобрява връзката на дъщеря си.

И със сигурност чувства облекчение, че животът на двойката, която предпочита домашния уют и тихите забавления, е много различен от бурната му младост и скандали с Ким.

Щерката на Еминем изненадва

Щерката на Еминем изненадва

Хейли е единствената биологична дъщеря на рапъра