Хейли Матърс - една от дъщерите на Еминем, отваря нова страница в живота си. И въпреки че неведнъж е казвала, че няма да тръгне по стъпките на баща си, вероятно някои от нас си мислят, че все пак ще се изкуши да пробва в музикалния бизнес. Но не!

Хейли Джейд Скот Матърс, Джошуа Три и защо дъщерята Еминем стигна до националния парк

Дъщерята на Еминем не спира да сбъдва мечтата си

Не се отказва от топлото време това момиче

26-годишната хубавица е решена да навлезе в света на модната индустрия.

Решението ни се вижда доста логично - Хейли си е извоювала позицията на инфлуенсър в социалните мрежи и доста често провокира последователите си със секси и стилни снимки. Което пък й печели милиони последователни - 2.8 в Instagram и около милион в TikTok, ако трябва да сме точни. Определено в постовете ѝ можем да видим и влечението ѝ към всичко красиво - гледки, места и, разбира се, дрехи и аксесоари.

Всъщност, като посланик на Garnier USA и Puma, Хейли вече е добре познато име в модната индустрия. А Hailie Jade, както се казва марката й, ще предлага шапки, тениски, якета и не медицински козметични продукти, пише Page Six.

Да не забравяме, че и самият Еминем също се пробва да пробие в модния бизнес. Това се случи в началото на 2000 г. с вече несъществуващата марка Shady, след което пусна на пазара тениски съвместно с Chrysler и Title Boxing.

Явно Хейли Матърс има доста натрупана енергия, защото не се ограничава единствено до новата си модна марка, а се захваща с още едно предизвикателство - собствен подкаст. Той носи името Just a Little Shady.

Над този проект тя работи от известно време и, както сама споделя в Instagram, е "толкова развълнувана за пускането на първия епизод".

Еминем, осиновената му дъщеря Уитни и признанията, които направи

Признанията на осиновената дъщеря на Еминем

Не една, а две изненади

Хейли Матърс е дъщеря на Маршъл Матърс (Еминем) и бившата му съпруга Кимбърли Скот. Двамата са сключвали брак два пъти - от 1999 г. до 2001 г. и през 2006 г., като вторият брак приключва същата година, пише Mirror.co.uk. Рапърът многократно е казвал, че Хейли е най-голямата му слабост и неведнъж я е възпявал в песните си.