Супермоделът Хейли Бийбър и бельото на Victoria's Secret – звучи като перфектна комбинация и е такава. Съпругата на поп звездата Джъстин Бийбър вече е лице на новата кампания на бранда, а снимките от първата фотосесия са нещо, което не бихме пропуснали.

Хейли Бийбър, Jimmy Choo и новата секси фотосесия на модела

Хейли Бийбър и безкрайните й крака

Няма да ни омръзне да ги гледаме

Руса коса, лешникови очи и съвършена фигура – Хейли Бийбър изглежда точно като ангел на Victoria's Secret и сътрудничеството им е най-логичното нещо на света. 

„Толкова съм щастлива да съобщя, че се присъединявам към Victoria's Secret VSCollective – платформа за силни жени, които използват гласа си по автентичен начин", написа тя в профила си в Instagram. 

А след това публикува поредица от снимки по бельо, от които ни се завива свят. „За мен е чест да бъда в компанията на тези невероятни жени, много от които са ме вдъхновявали по безброй начини със собствените си истории", написа тя на страницата на марката.

Хейли споделя още, че няма търпение да помогне за създаването на положителна промяна като част от всички тях.

Бийбър не е първият супермодел, който става част от Victoria's Secret тази година. Наскоро Бела Хадид се стана участва в новата празнична кампания за бельо Mad For Plaid.

Това се случва, след Victoria's Secret обеща да промени имиджа си, като заложи на разнообразието от модели, наместо само на момичетата със съвършени фигури, отбелязва Daily Mail.

Victoria's Secret, Приянка Чопра, Меган Рапино и как компанията за бельо ще замени ангелите си

Кои ще са новите "ангели" на Victoria's Secret

Компанията за бельо сменя посоката

Вероятно брандът все още не е готов да се раздели напълно с ангелите си, но в крайна сметка те също са част от разнообразието.