Отдавна е достатъчно да имаме мобилен телефон, за да се превърнем в интернет знаменитост. Или да разкрием истината за някоя такава. Точно това направи една сервитьорка от Ню Йорк, която започна серия от постове в TikTok профила си.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

Джулия Каролан работи в популярен ресторант в Манхатън, където често вечерят известни личности. Отскоро тя започна да оценява по десетобалната система поведението им в заведението и да публикува разказите си в профила си в TikTok.

Така Хейли Бибър се оказа с мизерните 3.5 точки (макар че не може да "настигне" 2-те точки на Кайли Дженър).

"Срещала съм я няколко пъти и нито веднъж не беше мила," казва Каролан за г-жа Бибър. Кайли Дженър пък е направила сметка за пет хиляди, за която е оставила бакшиш от едва 20 долара.

@juliacarolann

Ask and you shall receive...PART 2‼️ (a friendly reminder that these are just my personal experiences, no hate xo) ##manhattan ##celebrity ##fyp

Hood Baby - Kbfr

Друго разкритие на сервитьорката е, че Кендъл Дженър дори не си прави труда да разговаря с персонала, а има човек, който да говори с "простосмъртните" от нейно име. В горната част на скалата се оказват Бионсе, Джиджи и Бела Хадид, за които Джулия Каролан дава 10 от 10.