Няма да крием, че Хелена Кристенсен винаги е била любимката ни от супермоделите на 90-те. Както и една от най-красивите жени в света и до днес. Професионалната й кариера може да е в миналото, но тя продължава да позира, както и да се занимава с фотография.

Хелена Кристенсен, къпането в ледени води и методът на Вим Хоф, който следва

Тайното вдъхновение на Хелена Кристенсен

Моделът отново ни шокира с един от ритуалите си

Много често ставаме свидетели на снимките й в Instagram, на които тя се къпе в ледените води на родната си Дания и през най-студеното време. И явно вдъхновени от това, от популярният бранд за бански Hunza G я канят за последната си кампания.

54-годишната Хелена позира с пет различни модела от капсулната колекция, посветена на самата нея. Десенът е райе, а цветовете - люляково и бяло. А моделът изглежда зашеметяващо както в различните модели половинки бански, така и в прилепналата плажна рокля.

"Според мен е много готина и умна идея да имаш колекция от един и същи десен", коментира тя пред Financial Times. И допълва, че материята е много приятна и удобна, но това, което я е привлякло в Hunza G, са именно десените.

Хелена Кристенсен дава бързо обяснение и как да изглеждаме толкова добре като нея в бански. "Тренировки. Това е тайната." Тя посвещава свободното си време на бокс, както и на любимото й плуване в ледени води.