Хелена Кристенсен бе един от най-успешните модели на 90-те. Сега, 30 години по-късно, по нейните стъпки уверено върви синът ѝ Мингъс. В края на миналата година двамата се снимаха в обща рекламна кампания на немския моден бранд Marcell Von Berlin, а наскоро 23-годишният мъж дефилира на ревю на Versace в Милано, представяйки колекцията пролет/лято 2023 г.

Мингъс Рийдъс, синът на Хелена Кристенсен и за какво беше арестуван в Ню Йорк

Какво се случва със сина на Хелена Кристенсен

Съдебни неприятности за младежа

И макар и Хелена да имаше някои трудни моменти със своя израстващ син - той бе задържан преди време от полицията с обвинение, че е ударил жена - с днешна дата тя определено има с какво да се гордее.

В скорошен сантиментален пост в Instagram Кристенсен съобщи, че 23-годишният Мингъс Рийдъс е завършил успешно университет в Ню Йорк. Тя сподели снимка, на която позира заедно с Мингъс и неговият баща, актьорът Норман Рийдъс, на която те позират щастливо усмихнати.

Хелена сподели и кратко видео, на което се вижда как баща и син вървят из улиците на Ню Йорк, вдигнали триумфално ръка във въздуха в знак на радост и тържество.

"Ти го направи", написа тя с любов под кадрите.

По-рано този месец 54-годишната Кристенсен, която се занимава усилено и с фотография в последните години, се събра със своите колежките си от модния подиум от 90-те години - Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън. Поводът бе среща на супермоделите и техните деца, пише People.

На снимките, споделени в социалните мрежи, трите супермодела позират заедно, прегърнали се една друга. А малко след това следва снимка на децата им, които са почти на една вързаст - Мингъс заедно с дъщерята на Крауфорд Кая Гербер (21 г.) и на Търлингтън Грейс Бърнс (19 г.).

Хелена Кристенсен, Marcell Von Berlin, Мингъс Рийдъс и поредна кампания на майка и син

Хелена Кристенсен - все така предизвикателна

Моделът в кампания със сина си

"Приятелства за цял живот. Толкова съм благодарна за връзката ми с тези жени. Обичам ги и тях, и децата ни толкова много", написа Кристенсен към публикацията.