Без да полага кой знае колко усилия, Хайди Клум все още успява безпроблемно да привлича вниманието към себе си. Достатъчна някоя друга снимка по бански.

Хайди Клум, Хелоуин и ранните приготовления на модела

Хайди Клум надмина себе си

Моделът вече се подготвя за Хелоуин

Но не е тайна, че полага доста големи усилия, за да организира прочутите си партита за Хелоуин. По принцип подготовката стартира поне месец преди събитието, като до момента сме виждали модела в какви ли не костюми. Може би този на Фиона, половинката на Шрек, от 2018 г. е един от най-запомнящите се.

Но тази година залогът е вдигнат, защото Клум започна подготовката си още през месец юни. Нещо, което ни навя на мисълта, че готви епичен костюм за Хелоуин и иска да отпразнува празника подобаващо, след като през последните две години го отлагаше заради пандемията.

И май не сме много далеч от истината, защото пред DailyMail Хайди Клум казва, че винаги се старае да бъде креативна с костюма си за Хелоуин, защото не иска да направи нещо, което хората очакват. Иска да има изненада и тази година може и да надмине себе си.

Хайди Клум, Лени Клум, колеж и защо моделът звъни през два часа на дъщеря си

Защо Хайди Клум звъни на дъщеря си през два часа

Голяма досадница ще се окаже моделът

"Мисля, че това, което подготвям за тази година, ще бъде най-неочаквания костюм", казва Клум, като допълва, че не всеки би се сетил какъв ще е костюмът ѝ. Дори загатва, че когато го видим, ще останем наистина изненадани. Разбира се, не казва какво точно ще носи, но пък дава жокер, че ще се чувства много клаустрофобично в костюма си.