Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, защото всяка година полага неимоверни усилия и не щади средства, за да организира перфектното парти с маски и костюми.

Хайди Клум и изрязаната синя секси рокля, с която се появи на наградите на iHeartRadio

Изрязаната рокля на Хайди Клум, която остави малко на въображението

Изкусителна и провокативна както винаги

Миналата година направо надмина себе си с костюма на червей и така ни остави трепетно да чакаме следващия Хелоуин, за да видим с какво ще ни изненада пак. Но Клум не обича само Хелоуин, а всички празници.

Великден например също е сред празниците, които моделът празнува и го показа в профила си в Instagram. Хайди Клум сподели снимка, на която виждаме, че е застанала пред басейн в двора на дома си. Но не басейнът привлича вниманието ни, а фактът, че Клум е само по бикини и заешки уши.

Описанието е доста пестеливо, като там откриваме само три емотикона - на сърце, заек и слънце. Очевидно Великден не ѝ е чак толкова присърце, защото този ѝ "костюм" със сигурност не е изисквал толкова труд и средства, колкото тези за Хелоуин.

Хайди Клум, Том Каулиц и как отбелязаха годишнина от сватбата си

Голите празненства на Хайди Клум и Том Каулиц

Торти, балони и много страст

В друг пост, посветен на празника, виждаме как децата на Хайди Клум тичат из двора на къщата, за да търсят скритите великденски яйца, пише Page Six.