Хайди Клум е звездата, която приема най-присърце Хелоуин. Тя не само успява да ни изненада всяка година с оригинални и екстравагантни тоалети, за които някой много се е потрудил, но и цели две десетилетия организира най-щурото парти по случай празника.

В последния ден на октомври в Ню Йорк се проведе юбилейното 20-то Heidi Klum Halloween Party.

То събра на едно място десетки, а може би и стотици звезди от шоубизнеса, които също се бяха постарали да бъдат на нивото, което се очаква.

А всички чакаха с нетърпение появата на домакините - Хайди и нейният съпруг Том Каулиц. Тази година те успяха да надминат себе си, оставяйки без думи свидетелите на пристигането им. Двамата пристигнаха със своеобразна капсула за карантина на биоопасност.

Снимка 450637

Източник: GettyImages

Супермоделът се дегизира на кърваво хуманоидно извънземно и можем да признаем, че това е най-страшният костюм, който сме виждали някога.

Снимка 450636

Източник: GettyImages

Със сигурност е и най-сложният, защото направатa му отнема няколко седмици, а преобразяването на Клум - цял ден.

Снимка 450639

Източник: GettyImages

През целия минал ден 36-годишната Хайди ни направи свидетели на процеса в Instagram, който се случваше и пред очите на изненаданите минувачи през витрината магазин на Amazon в Ню Йорк. 

Съпругът на Клум Том Каулиц също бе с най-сложния си и страшен костюм досега. Облечен като окървавен космонавт, той не спирал да се оплаква на супермодела, че му е много топло. Но, всичко в името на любовта и купона.