Вчера, 11 юли, дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм стана на седем години. Сладката Харпър отпразнува рожден си ден с поредната порция изненади от родителите си.

Първо Виктория Бекъм сподели снимка на нея, Харпър и Ромео, честити на рожденичката и й припомни колко много я обича. Дейвид също сподели снимка с дъщеря си и подчерта, че тя е страхотна във всяко едно отношение.

След това започна подготовката за градинското парти. Както всяко момиче на седем години, Харпър обича розовото. Именно това е и основният цвят в декорацията на градинското парти. Огромни, цветни и лъскави балони и красива торта с актуалната в момента формата на еднорог.

Изненаданите обаче не спират дотук. Виктория Бекъм сподели снимка на дъщеря си върху кон, екипириана за езда. Явно именно чифтокопитното е подаръкът им за Харпър. А може и просто да е получила първите си уроци по езда на рождения си ден.

Снимка 367640

Източник: Instagram / Victoria Beckham

Но подаръците нямат толкова голямо значение, колкото фактът, че Харпър има страхотни родители, които се обичат един друг, но най-много обичат децата си. И не спират да го показват.