Хари Стайлс и Оливия Уайлд зорко пазят връзката си от всички. Въпреки че не крият, че са заедно, двамата не обичат да споделят подробности за отношенията им. Бившият вокал на One Direction обаче открехва вратичката мъничко, споменавайки за бъдещите си планове с половинката му.

Хари Стайлс, Оливия Уайлд, “As It Was” и разкритията в песента на изпълнителя за трудностите във връзката му

Колко трудна е връзката на Хари Стайлс и Оливия Уайлд

Поп звездата признава в най-новата си песен

Изпълнителят оцвети корицата на септемврийския брой на Rolling Stone. Звездата позира с гащеризон на бяло-червени райета, а върху гърба си е наметнал ярка жълта жилетка. В двете си ръце държи голямо синьо цвете. А между въпросите на списанието вмъква кратко, но важно изречение - как би възпитавал децата си.

"Е, ако имам деца в даден момент, ще ги насърча да бъдат себе си, да бъдат уязвими и да споделят", заявява Хари.

Изпълнителят говори открито и за един от начините, които използва, за да се поддържа в добра ментална кондиция. Оказва се, че посещава терапия от две години, като наскоро е увеличил сесиите до веднъж седмично. "Спортувам всеки ден и се грижа за тялото си, така че защо да не го правя и с ума си", смята той.

Хари Стайлс разкрива и ритуала, който прави след изпълнения на живо - веднага след като слезе от сцената, той се отправя към банята, за да си вземе душ. Британецът смята, че това му дава време да осмисли случилото се по време на шоуто и да разсъждава върху нещата, като цяло.

"Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling), Хари Стайлс, Флорънс Пю и трейлър филма, режисиран от Оливия Уайлд

Хари Стайлс и Флорънс Пю си играят с огъня

Трейлър на режисирания от Оливия Уайлд "Не се тревожи, скъпа"

Романсът между Хари и Оливия стана обществено достояние през януари 2021 г. Двамата се влюбват и започват да излизат през есента на предходната година, докато работят заедно върху филма "Не се тревожи, скъпа". По това време актрисата е все още сгодена за комедийния актьор Джейсън Съдейкис. Двамата имат две деца - Отис (8 г.) и Дейзи (5 г.).