Името на Оливия Уайлд изведнъж стана едно от най-често споменаваните в постове в Twitter за вчерашния ден. И то все в публикации на фенове на половинката й Хари Стайлс.

Оливия Уайлд, Don't Worry Darling и как коментира връзката си с Хари Стайлс

Защо Оливия Уайлд е по-щастлива от всякога

Актрисата коментира връзката си пред Vogue

Предизвиканата реакция е съвсем очаквана след като поп звездата пусна най-новата си песен "As It Was" едва преди ден.

И напълно разбираме какво провокира подобно бурно вълнение. Всичко е заради личните разкрития в текста, написан от Хари, за връзката си с Оливия Уайлд. Няма как да скрием, че подозирахме да чуем искрени и романтични признания - и двамата напоследък изглеждат толкова влюбени.

За двойката обаче се оказва, чв любовта не е безоблачно небе. И това личи в стиховете от песента:

"Върви вкъщи, минавай напред, светкавичен интернет. Не искам да говоря за това какво беше...Напусна Америка, последваха я две деца. Не искам да говоря за това кой първи го направи."

Думи, които издават за моментите, в които на Оливия й се е налагало често да пътува и напуска Америка, заедно с двете си деца, за да прекара време с Хари.

Хари Стайлс, Harry’s House, тийзърът на новия му албум и мистериозната къща на поп звездата

Мистериозната къща на Хари Стайлс

С какво ни изненада поп звездата

А с детския глас в началните секунди, личното и емоционално звучене на сингъла става дори още по-наситено. Въпреки че феновете са почти убедени, че това е гласът на някое от децата на актрисата, няма как да бъдем сигурни, пише Just Jared.