Миналата седмица по време на CinemaCon - ежегодното събитие, на което се събират собствениците на големите вериги кина в света, беше пуснат трейлъра на "Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling).

"Батман", "Барби", CinemaCon и новите за филмите от събитието

"Батман" се завръща

И какво още ново от CinemaCon

Беше пуснат и първи поглед към режисирания от Оливия Уайлд филм, но видяхме само него, защото трейлърът бе предназначен ексклузивно за посетителите на събитието. Е, седмица по-късно дойде и нашето време да видим какво ни е подготвила Уайлд.

На CinemaCon тя каза, че играта на Флорънс Пю е толкова добра, че човек трябва да го види със собствените си очи, за да се убеди. Също така предсказа, че именно тя ще бъде сред следващите големи имена в Холивуд.

Това е вторият филм, който режисира след "Зубрачките" (2019 г.), и е коренно различен от него, защото е трилър, мистерията е пълна и действието се развива през 50-те години на миналия век. Трейлърът ни показва как съпрузите Джак (Хари Стайлс) и Алис (Флорънс Пю) живеят нагледно безгрижния си живот.

Но в даден момент Алис си дава сметка, че съпругът ѝ може да не е толкова прекрасен, за колкото тя го мисли и приема. И че всъщност милото му поведение може да е начин да прикрие от нея дълбоко пазени тайни.

Оливия Уайлд, Джейсън Судейкис, мистериозният плик на Comic Con и съдебната битка за децата им

Какво има в мистериозния плик в ръцете на Оливия Уайлд

Изненадааааааа

Наистина мистерията ще е голяма (също както и очакванията ни), а в "Не се тревожи, скъпа" ще видим още Крис Пайн, Джема Чан, както и самата Оливия Уайлд. По кината филмът трябва да се завърти от 23 септември.