В последно време Гуинет Полтроу сериозно се преориентира и от актриса стана бизнесдама. Не знае кога и дали някога отново ще я видим на голям екран, но пък винаги намира с какво да ни изненада и да накара всички да говорят за нея.

Гуинет Полтроу, Goop, This Smells Like My Vagina и свещите с аромат на вагина

Гуинет Полтроу продава свещи с аромат на женски гениталии

Ето защо и все по-рядко я виждаме на екран

В момента усилията на Полтроу са насочени най-вече към нейната уелнес и лайфстайл марка Goop, която създаде още през 2008 г., но повечето от нас научиха за нея преди няколко месеца покрай свещите с аромат на вагина и оргазъм...

Да, идеите на Гуинет очевидно са нестандартни, а във времената на самоизолация й хрумват още много такива. И така се стига до този Свети Валентин, на който тя представи новия продукт на марката си - "вибраторът на нашите мечти".

Очевидно актрисата знае какво искат жените и е дала всичко от себе си, за да го създаде. А на сайта на компанията е поместено уточнението, че са тествали много вибратори в последните години и това си е сериозна работа. Дали в това число на тестващите се включва и самата Гуинет, можем да предполагаме...

Тя пък не пропусна да пусне някоя и друга шега по темата в социалните мрежи и заяви, че е използвала времето на самоизолация, за да създаде въпросния вибратор. Публикува и своя снимка от 1999 г., на която вместо статуетката Оскар, държи вибриращата машинка. Както сама каза - и тя знае как да прави мемета.

Вибраторът, около който се вдигна толкова шум, има две различни по форма страни, осем режима на вибрация и струва 95 долара. Идва и с обещанието, че доставя удоволствие, което не сме изпитвали никога досега, предава US Magazine.