Гуинет Полтроу определено знае как да накара хората да говорят за нея. След като пусна на пазара свещта с аромат на вагината си, съвсем вероятно мнозина все още наострят уши, щом чуят нещо ново около един от най-провокативните продукти на компанията ѝ Goop.

Гуинет Полтроу, Goop, смимката ѝ без горнище и похвалите, които получи актрисата

Гуинет Полтроу само по дънки

Винаги знае как да ни зарадва

Свещта, кръстена This Smells Like My Vagina, струва цели 75 долара. Срещу тези пари обаче всеки неин купувач получава възможността да зарови нос в богат аромат на здравец, цитрусов бергамот, кедрови нотки и роза дамасцена.

В последното си интервю за Today Гуинет споделя какво е посланието, което е заложила зад провокативното име на свещта.

"Тази свещ наистина е като провокацията да кажеш: "Страхотно е да бъдеш жена по всеки начин." Страхотно е да имаш тази сила и такава трибуна."

Откакто е по-ангажирана с компанията Goop и през 2016 г. поема ролята на неин главен изпълнителен директор, актрисата почти изцяло се е оттеглила от работата си в киното.

Гуинет Полтроу, компанията й Goop и памперсите за 120 долара

Какъв е проблемът с памперсите за 120 долара на Гуинет Полтроу

Скритото послание на Goop

Не сме гледали Гуинет на голям екран откакто през 2019 г. излиза филмът "Отмъстителите: Краят". За сметка на това обаче се радваме на нестандартния ѝ подход в бизнеса с пускането на все така изумяващи продукти, какъвто е именно свещта с аромат на вагината ѝ. Затова и чакаме следващата изненада...