Когато през 2014 г. Блейк Шелтън и Гуен Стефани се срещнаха за първи път на снимачната площадка на The Voice, все още никой не предполагаше в какво ще прерасне пламналата между тях искрата.

Още на следващата година двамата започнаха да излизат и прекратиха официално предишните си бракове. Припомняме, че Блейк беше женен за Миранда Ламбърт, а Гуен беше омъжена за Гавин Росдейл, с когото имат трима синове - Кингстън, Зума и Аполон. Според Hello! и трите момчета имат чудесни отношения с Блейк.

И ето че вчера, 27 октомври, на личните си страници в Instagram двамата изпълнители публикуваха снимка от момента, в който Гуен отговаря с "да" на предложението за брак на Блейк. По този начин те официално обявиха годежа си.

На снимката звездата на The Voice е облечена в червено-бяла тениска и бейзболна шапка, целува новия си годеник и е вдигнала ръката си, на която блести новият и диамантен пръстен.

В коментара към снимката тя написа "@blakeshelton да, моля!".

Към същата снимка, но в своя профил, Блейк добави следния надпис: "Хей @gwenstefani благодаря, че спаси моята 2020 ... И останалата част от живота ми ... Обичам те. Чух ДА!"

Дуа Липа беше сред първите, които коментираха: "Предполагам нашето малко интервю, се получи добре !!!!!! Поздравления !!! Най-добрите новини."

Официалната страница на The Voice в Instagram също остави коментар: "Това е ВЕЛИКО."