Едно нещо не може да се отрече на Grimes - каквото и да публикува в социалните си медии, успява да ни изненада. Защото не е от знаменитостите, които ни заливат със селфитa, вдъхновяващи цитати за живота и демонстрация на "перфектен живот".

@grimes

SHINIGAMI eyes is finally done and you all get the first listen !!!! Show me your content (might still b sum changes but video is almost done) ##italy

Shinigami Eyes - Grimes

Половинката на Илон Мъск го направи за пореден път, като в едно видео успя да ни каже цели три различни неща. Преди дни тя използва профила си в TikTok, за да пусне част от новото си парче и да сподели някои лични неща.

"Shinigami Eyes" най-после е готова и вие първи ще я чуете", написа 33-годишната певица, но добави и хаштаг #italy. От видеото, което е озвучено с новата й песен, виждаме кадри от ваканцията й в Италия.

Виждаме за секунди и малкия X Æ A-12 - едногодишният й син от Мъск, който танцува на масата с чаша с вода. Той се роди на 4 май 2020 г., след като Grimes и основателят на Тесла бяха заедно от 2018 г.