Ако има нещо, което със сигурност може да очакваме от Grimes, това е, че почти винаги действа неочаквано.

Малко след като през март стана ясно, че двамата са Илон Мъск, първо, са се сдобили с второ дете, и второ - със сигурност са разделени, разбрахме, че певицата си има ново гадже, и то от женски пол - Челси Манинг. 

Манинг е 34-годишна активистка и консултант по сигурността, която нашумя покрай аферата "Уикилийкс". Прекара и няколко години в затвора, заради обвинения в шпионаж. 

Илон Мъск, Grimes и новината за второто им дете от сурогатна майка

Тайното второ дете на Илон Мъск и Grimes

Новината, която изненада всички

И въпреки че Grimes и Челси Манинг уж се разбираха перфектно, според информация на Page Six двете вече не са заедно. Изданието се позовава на свой анонимен източник, като не представя повече информация за това какви са причините, довели до разпадането на отношенията им. 

Ако не ставаше дума за непредвидимата Grimes, новината вероятно би изненадала хората, тъй като още с обявяването на връзката им стана ясно, че отношенията им са сериозни. В много медии се появи информация, че двете дори живеят заедно в Остин.

Челси Манинг, новата приятелка на Grimes и коментарите й за Илон Мъск

Новото гадже на Grimes - срещу Илон Мъск

Как Челси Манинг разкритикува покупката на Twitter

Както и отношенията на канадската певица с Мъск, така и тези с Маминг започнаха в Twitter, където двете често комуникираха задочно през публикациите си. За момента нито Grimes, нито Челси Манинг са коментирали информацията за предполагаемата им раздяла.