В последните дни раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня е една от най-коментираните в светските среди. И докато двамата си разменят уклончиви обвинения в социалните мрежи, извън тях изглежда, че животът им си продължава постарому и не тъгуват много-много един за друг.

Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - какво послание отправи тенисистът

Парите пред любовта - това ли избра Мадалина

Кой крив и кой прав

Красивата румънка има достатъчно ангажименти, с които да си отвлича вниманието, а сме сигурни, че и ухажори не ѝ липсват. Родният тенисист пък доскоро беше в Китай, а сега е обратно в Европа и освен за тренировки, намира време и за някои от любимите си занимания.

Григор Димитров публикува на стори снимка на ретро модел автомобил на марката Ламборгини в рядък зелен цвят. Той качи и друг кадър, на който седи зад волана, и написа: "Лудост...моята любов".

Снимка 638523

Източник: Instagram / Grigor Dimitrov

По снимките можем да предположим, че тенисистът е имал възможността да се докосне до модела в някой музей или изложбена зала и надали е станал негов собственик. Той от години е запален фен на бързите скорости, но си пада повече по най-новите модели с големи възможности и много екстри. Тази ретро красавица на четири колела обаче е успяла да му открадне сърцето.

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня - това ли е причината за нея

Това ли е причината за раздялата на Гришо и Мадалина

Старата песен на нов глас

Докато се подготвя за следващия си турнир в Австрия и разпуска от натовареното ежедневие в последните месеци, Григор Димитров сподели с последователите си в социалните мрежи, че се е отдал и на шопинг за ново обзавеждане. От години той живее в Монте Карло, но по-голямата част от времето си не прекарва в своя дом, защото е все на път.