От няколко дни новините около Григор Димитров са на двата полюса. Той достигна най-високото си класиране в световната ранглиста от 2021 г. насам, след като достигна полуфиналите на турнира в Шанхай. Но пък докато беше в азиатската страна, стана ясно, че двамата с половинката му Мадалина Геня май вече не са заедно.

Григор Димитров и Мадалина Геня - разделени ли са двамата всъщност

Разделени ли са Григор Димиров и Мадалина Геня

Ето какво показват действията им

Доскоро влюбени, те спряха да се следват в социалните мрежи и изтриха всички свои общи снимки. А само преди месец направиха дебюта си на червения килим... И няма как да не се питаме какво доведе до тази изненадваща раздяла, освен може би натоварените графици на двамата и невъзможността да прекарват достатъчно време заедно.

Раздялата на Димитров и Мадалина Геня е една от най-коментираните теми в социалните мрежи напоследък и очаквано се породиха различни предположения за нея. Освен да публикува предизвикателни снимки в профила си в Instagram, красивата румънка от време прави и някои лични признания. 

Така точно когато стана ясно, че с Гришо май вече не са заедно, тя написа на стори в Instagram, че "пропускането на временно забавление с цел изграждане на постоянна стабилност не е загуба". Тези нейни думи още повече подсилиха предположенията, че връзката им се е разпаднала, защото на тенисиста са му слаби ангелите.

Междувременно в румънски медии се появиха предположения, че Димитров, който неведнъж е определян за най-секси мъжа в света на тениса, вероятно е изневерил и на Геня, както се е случвало и по време на предишните му връзки с популярни красавици.

Мадалина Геня и Григор Димитров заедно, но... не съвсем

Мадалина Геня и Григор Димитров заедно, но... не съвсем

Гафът на Sun с родния тенисист и румънската актриса

Очевидно този развой на събитията не е натъжил особено Гришо, който се завърна с гръм и трясък на корта. Мадалина също бързо преживя доскорошния си любим и сега се е отдала изцяло на професионалните си ангажименти в областта на модата и актьорството.