Вчера, 3 септември, списание GQ раздаде традиционните си награди Мъж на годината. От 22 години с тях се отличават както господа, така и дами, които "формират и променят световните културни пейзажи".

Както разбрахме в аванс, специалното редакторско отличие отиде при Дейвид Бекъм. Футболистът получи наградата си на събитието, на което дойде в компанията на съпругата си Виктория и на най-големия си син Бруклин.

Семейството за пример позира пред стената на слава, а след това се отдаде на забавления в компанията на известните си приятели, сред които бе и Гордън Рамзи, на когото се падна честта да приготви менюто за гостите на събитието.

Снимка 441377

Източник: GettyImages

На церемонията присъстваха десетки знаменитости, някои от които определено успяха да привлекат вниманието на всички.

Певицата Кайли Миноуг виждаме все по-рядко на светски събития, но винаги, когато е в центъра на вниманието, тя блести подобаващо. За наградите на GQ тя избра две сребристи рокли - една за червения килим и една за участието си на сцената като част от програмата.

Снимка 441359

Източник: GettyImages

Миноуг бе отличена и като GQ икона, а когато благодари за наградата, тя заговори емоционално за най-трудния период в живота си - битката с рака. И именно защото излезе от нея като победител, изданието я определи за своя икона.

Шведската ученичка и активистка Грета Тунберг не успя да присъства на бляскавото събитие, за да получи своята наградата за "Game Changer" (човек, който променя играта), но благодари на всички за честта.

Артистичният директор на мъжката линия на Dior - Ким Джоунс, спечели наградата за Дизайнер на годината. Той пристигна в компанията на Наоми Кембъл.

Снимка 441368

Източник: GettyImages

Британецът Тарън Еджъртън, който изигра сър Елтън Джон в "Рокетмен", бе отличен за Актьор на годината, а Никол Кидман стана Актриса на годината според GQ.

Снимка 441365

Източник: GettyImages

Рапърът Стoрмзи си тръгна с наградата за Най-добър соло изпълнител. Той събра и симпатиите на редица известни личности, сред които и Дейвид Бекъм, който му се оказа голям фен.

Снимка 441366

Източник: GettyImages

Рита Ора си тръгна без награда, но демонстрира доста провокативна визия на червения килим, с която си гарантира - ако не друго, то поне че на следващия ден всички ще говорят за нея.

Снимка 441369

Източник: GettyImages

Дейвид Бекъм, British GQ и поредното признание

Дейвид Бекъм пак е на върха

Заслужена награда

След официалната част звездите се забавляваха до ранни зори на афтърпарти с много музика и алкохол. Много дами, сред които и Наоми Кембъл, предпочетоха да заменят високите токчета с по-удобни обувки или направо да се събуят боси, за да могат да се забавляват максимално.