Булчинска рокля на Givenchy е мечтата на много жени. Мечта, която и Меган Маркъл сбъдна на своята сватба. Затова няма как да не ни е интересно каква рокля е избрала наследницата на модната империя за своя най-важен ден.

Лейди Кити Спенсър, Майкъл Люис и италианската им сватба

Италианската сватбена приказка на лейди Кити Спенсър

Племенницата на принцеса Даяна като приказна булка

Дизайнерката на бижута Габриела дьо Живанши и петролният търговец Уго дьо Малман си казаха "да" на приказна сватба на остров Капри. Двамата имат не много дълга, но бурна връзка. А заради пандемията им се налага да отменят два пъти деня, в който ще станат законни съпруг и съпруга.

Първоначалната дестинация е Южна Франция. В последствие двойката решава, че остров Капри ще е мястото на тяхната мечтана сватба - защото и преди са били там и имат страхотни спомени.

Венчавката е през август и заради COVID-19 ограничения присъстват само най-близките им роднини и приятели. Тържеството не е точно това, което са си представяли, но преминава учудващо прекрасно. Самата церемония се провежда на скалите в град Анакапри - местност, до която принципно не се допускат посетители, което прави преживяването още по-специално.

И докато организирането на подобна сватба на остров със сигурност има своите тънкости, доверени на сватбен агент, то булката със сигурност не е имала никакви колебания отново роклята си. "Откакто се помня, винаги съм си представяла, че ще нося Givenchy в деня на сватбата си", казва Габриела пред Vogue и ние въобще не сме изненадани от това.

Тя знае, че изборът й би зарадвал нейния покоен дядо Хюбърт де Живанши. Поверява важната задача на Марджъри Андрес, отговорна за котюр колекциите. За булката е много важно роклята да предава нейния личен стил, както и да бъде в синхрон с приказната обстановка на острова.

След няколко разговора с екипа на Givenchy те успяват да превърнат мечтата й в реалност - романтична рокля с дантелени цветя и паднали рамене. Стилна и изискана, тя е съчетана с лек грим и обеци със сапфири.