Ева Мендес и Райън Гослинг са една от най-сладките двойките в Холивуд, като вече не ни стигат пръстите и на двете ръце, за да преброим годините, от които двамата са заедно.

Ева Мендес, "Изгубената река" и отказва ли се актрисата от филмовата си кариера

Ева Мендес опроверга всички

Грешката, която всички допуснаха за нея

Всичко между актьорите започна през 2011 г. на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд дърветата", а за всички тези години двамата могат да се похвалят с две дъщери - Есмералда (7 г.) и Амада Лий (6 г.).

Но въпреки че са обект на интерес от страна на фенове и медии, Мендес и Гослинг са доста потайни и не обичат да говорят за личния си живот и отношения. Но преди няколко дни актрисата, която през последните години си даде почивка от киното, повдигна много въпроси.

И по-точно една нейна снимка в профила ѝ в Instgram, на която показва татуировка на китката си, която гласи "de Gosling". Феновете на Ева Мендес веднага побързаха да заподорат, че най-после с Гослинг са решили да сключат брак. Нещо, което до момента не са. Не и официално.

Слуховете се засилиха и от едно интервю на актрисата от австралия за предаването Today. В него тя говори за гостоприемността на австралииците и назовава половинката си като нейн съпруг. Мистерията около брачния статут на двамата продължава и след участие на Мендес в подкаста Kyle and Jackie O Show.

Ева Мендес, външността ѝ и какви са били комплексите ѝ в младостта

Ева Мендес откровено за външността си

Какво не си е харесвала актрисата

Според Elle, в него тя казва, че може и вече да са женени, но предпочита да задържи мистерията. "Аз съм една мистероизна жена." А относно татуировката, Ева Мендес твърди, че я е направила преди няколко години. И така ни остава да се чудим не само дали въобще са женени с Райън Гослинг, но и дали не са минали под венчилото още преди години, без никой да разбере.