Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че възрастта е без значение. Вече на 47 години, тя стана майка преди около три години. И въпреки доста късното за някои раждане, тя бързо възстанови перфектните си форми.

Ева Лонгория на 47

Ева Лонгория в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

И като жена със самочувствие, която иска да го вдъхне и на другите майки, звездата от "Отчаяни съпруги" често демонстрира колко добре изглежда. Направи го и преди дни, когато публикува поредната страхотна снимка в профила си. 

Виждаме актрисата с невероятно стилна и секси рокля с две цепки да се разхожда из улиците на Ню Йорк. С избора си на тоалет Ева Лонгория отново ни накара да завиждаме за стегнатите ѝ бедра. И не само. 

"Две цепки са по-добре от една", написа тя в Instagram под серията от забележителни кадри, като за пореден път ни остави без думи с впечатляващата си визия. 

Ева Лонгория, Woman's Health и какво сподели актрисата в интервю за списанието

Ева Лонгория знае как да бъде неотразима на 46

Актрисата на корицата на списание Woman's Health

Наскоро актрисата сподели в интервю за Woman's Healt, че тренира всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно, за да се поддържа във форма. И не го прави само заради физическото си здраве, но и заради психическото. Както може да се види, резултатите са забележими.