Че Ева Лонгория и Виктория Бекъм са доста близки приятелки, се знае отдавна. Двете се запознават покрай Тони Паркър - бившият съпруг на актрисата от "Отчаяни съпруги", за когото тя е женена от 2007 до 2011 г.

Колко секси е Ева Лонгория

Колко секси е Ева Лонгория

Актрисата има забележителна физика

В интервю за The Times през юни Ева Лонгория разказва повече за приятелството си с г-жа Бекъм, като издава, че с нея са даже "неразделни". Този път пред E! News актрисата разкрива още малко детайли.

"Научих всичко от нея", признава Ева Лонгория, като не пропуска да изтъкне и че Виктория Бекъм е истински пример за подражание, а освен "удивителна бизнесдама", е и "страхотна майка".

Актрисата често е забелязвана да подкрепя бившата певица от Spice Girls по време на ревютата на модната ѝ марка, която сега е един от основните ѝ бизнеси. Миналият месец, докато течеше Седмицата на модата в Париж, Лонгория бе на първия ред на представянето на колекция пролет/лято 2024 г. на Victoria's Womenswear.

Съвсем наскоро пък излезе документалният филм на Netflix за семейство Бекъм, който актрисата вече е изгледала. За него тя споделя, че е впечатлена от начина, по който е направен. "Толкова много от нещата са иновативни. Начинът на разказване като за документален филм, начинът, по който е сниман...", споделя Ева Лонгория.

Освен че винаги намира време за приятелката си, актрисата от "Отчаяни съпруги" е доста заета и с ангажиментите си като майка. От съпруга си Хосе Бастон тя има петгодишен син, Санти.

Едно от нещата, които тя и малкият обичат да правят, е да четат. "Четем двуезични книги, така че да се научи и на английски, и на испански", издава Ева Лонгория. Приказките за лека нощ са една от традициите им. "Преправям си гласа за тях. Направо ги изигравам", допълва актрисата.

Flamin' Hot на Ева Лонгория - филмът, който я събра с Джеси Меткалф, бившия ѝ екранен любовник

Когато Ева Лонгория се събере с бившия си екранен любовник

Опасно близки

А колкото до така популярния в САЩ празник Хелоуин, тя не крие, че сина ѝ доста се вълнува за маскирането. И за целта дори вече си е подготвил цели осем костюма.