Амбициозната Меган Маркъл се сдоби не само със световна слава - благодарение на "Костюмари", но и със сърцето на принц Хари. A по пътя си към успеха има моменти, с които определено не се гордее. Те често са неизбежни за всички, които искат да постигнат нещо.

Как поддържа форма Меган Маркъл

Как поддържа форма Меган Маркъл

Не става само с йога

И в случая не говорим за голите сцени в адвокатския сериал. Именно те я направиха любимка на мнозина, предимно от мъжки пол. Но години преди да бъде избрана за ролята на Рейчъл Зейн, Меган Маркъл участва в реклама на чипс.

Ще кажем, какво странно има в това. Разбира се, нищо. Но покрай предстоящата кралска сватба, всичко около красивата актриса е повече от интересно. А в рекламния клип, който не блести с особена оригиналност, бъдещата съпруга на принц Хари определено не изглежда по начина, по който всички я харесваме.

Снимка 349083

Източник: GettyImages

Рекламата е заснета през 2009 г., две години преди старта на "Костюмари". Тогава Маркъл има малки роли в различни продукции, но нищо забележително. А за да си осигурява прехраната, й се налага да се снима и в клипове, където е поставена пред трудния избор коя опаковка чипс да избере за парти с приятели.

Меган е облечена доста старомодно, според някои, но типично в неин стил - черен панталон тип чарлстон и небрежна жилетка, с които прилича на средностатистическа домакиня, пише Daily Mail.

Освен да се снима в реклами, Маркъл е била ангажирана и като "момиче с куфарче" с играта "Сделка или не". Там демонстрира далеч по-секси визия, с която завладя малкия екран и в "Костюмари". Днес стилът й отново наподобява този от рекламата с чипса, но с много повече усет към детайла и с доста по-скъпи дрехи.