Последните месеци, а дори и години, са доста трудни за един от холивудските любимци на малки и големи - Джони Деп.

Джони Деп за депресията и фалита

Джони Деп за депресията и фалита

Актьорът проговори за трудностите в живота си

Известно е, че звездата от "Карибски пирати" минава през тежък период, в който се бори с фалит, няколко дела, едно от които бракоразводно, депресии, зависимости и какво ли още не.

В мрежата се появиха и снимки, показващи слаб, посъстарен и изнемощял Деп, което накара мнозина да смятат, че актьорът е болен.

Миналия месец самият той обяви, че отслабването му е причинено от предстоящата му роля на болен от рак човек във филма Richard Says Goodbye.

Какво се случва с Джони Деп

Какво се случва с Джони Деп

Има ли място за притеснение

Преди няколко дни обаче Daily Mail съобщи за дочути разговори с приятели, в които Деп е признал, че състоянието му е предизвикано най-вече от стреса покрай делото, което бившата му съпруга води срещу него.

"Не, не съм болен. Не се боря с нищо, освен с нападките, които съм решен да опровергая", споделил Джони Деп пред приятели.

През 2016 г. лайфстайл порталите излязоха със снимки на Амбър с насинено лице, резултат от удар с телефон, захвърлен със сила и агресия от самия Деп. Хърд всячески се опитва да убеди света, че актьорът зад героя на Джак Спароу я е наранявал.

55-годишният Деп почти не е коментирал случая, но тази седмица поведе дело в Лондон срещу местен таблоид, който неправомерно го заклеймява като бияч на жени. Адвокатите на звездата пледират пълна невинност за станалото с актрисата и бивш модел Амбър Хърд.

Въпреки че версията с отслабването за ролята на раково болен звучи достоверно, не можем да отречем, че по всяка вероятност актьорът е силно афектиран и от ситуацията с бившата си жена.

Колко харчи Джони Деп на месец

Колко харчи Джони Деп на месец

Актьорът е затънал в заеми