Наскоро Джони Деп предизвика притеснение у феновете си и изцяло променена външен вид. В последствие се оказа, че драстичното отслабване и новата, къса прическа, не са свързани със заболяване, а с поредната му сериозно роля - на онкоболен.

Още тогава актьорът обеща да даде интервю, което да разкрие много за така коментирания му личен свят. И го направи - пред списание Rolling Stone. 

Повратен и наистина тежък момент в живота на Джони Деп се оказва раздялата му с Амбър Хърд. Двамата стигнаха до развод в началото на миналата година, а месеците преди това окончателно решение бяха истински кошмар за актьора - изпълнени с редица обвинения, компромати и изнудване.

Снимка 363935

Източник: GettyImages

След раздялата с фаталната Хърд обаче, кошмарът не приключва, а тепърва започва с нов сценарий. Джони Деп попада в капана на депресията, гарнирана със злоупотреба с алкохол и наркотици. Самият той определя, че тогава е ударил дъното, до което дори не е предполагал, че може да стигне.

И не му стигат семейните проблеми, а през 2016 г. Деп загуби и майка си. Това го кара да мисли, че тази ежедневна болка е непоносима и трябва нещо да се направи по въпроса, за да спре. С две думи - бил е в истинска безизходица.

Освен тежкото емоционално състояние и зависимостите, звездата от "Карибски пирати" става жертва и на сериозни финансови загуби. И под сериозни визираме цели 600 милиона долара.

Недоразумения с продуценти и разтрогнати договори, огромни суми за алкохол и наркотици го тласкат все по-напред по пътя към фалита. Актьорът претърпява провал и като инвеститор в лозаро-винарския бранш. И, както днес споделя, това не е печеливш бизнес, ако изпиваш виното, след като го произведеш.

А най-тежкото за Деп в този момент е, че синът му е разбрал за финансовия колапс от съучениците си и от това го е заболяло истински. Все пак, актьорът намира вероятно най-доброто решение в онзи момент - да тръгне на турне с бандата си и да пише мемоари, докато сълзите се стичат по страниците и лицето му, а водката му е верен спътник от сутринта.

И междувременно не спира да се пита с какво е заслужил цялото това страдание, като винаги се опитва да бъде добър с всички. Чуди се и дали не е сбъркал, като не е послушал семейството си.

Какво се случва с Джони Деп

Какво се случва с Джони Деп

Има ли място за притеснение

Те го предупреждават неведнъж да не се жени за Хърд, особено без предбрачен договор. А след тежкия развод се налага да спре кредитните карти на първата си съпруга Ванеса Паради, защото просто не може да покрива разходите.