Всички знаем, че най-ценно от всичко е здравето. Останалото се постига. Но често го казваме машинално, без да осъзнаваме истинското му значение.

Обикновено онези, които са били на косъм от смъртта, оценяват колко е важно да сме здрави и се радват на всеки миг, както и на дребните неща от живота.

Актрисата Емилия Кларк е сред късметлиите и е претърпяла не една, а две операции на мозъчни аневримзи - съответно през 2011 г. и 2013 г. Затова и днес е благодарна, че има възможността да остарее и приема процеса като нещо съвсем естествено. И не само.

"Щастливите моменти и щастието са това, което ще видите на смъртния си одър. Няма да си спомняте времената, когато сте направили някое супер сладко селфи", цитират Кларк от FOX28.

Кларк споделя още, че след последната операция се е почувствала толкова "уплашена и несигурна", че е мислила само за това как изглежда. Но с напредването на възрастта осъзнава, че "хората са най-красиви, когато мислят за себе си от гледна точка на това, което те самите излъчват."

Емилия Кларк, пластичните корекции, филърите и защо е изгонила една козметичка

Има ли филъри Емилия Кларк

Да видим

"Ако някой ми каже, че имам нужда от нещо, за да се впиша в нелепите стандарти за красота, които обществото е поставило, ще му кажа да се разкара", заявява категорично звездата от "Игра на тронове".