Новината, че Емили Ратайковски е решила да се раздели със съпруга си Себастиян Беър-Маклард, ни дойде като гръм от ясно небе, защото до момента нямаше никакви индикации, че нещо между двамата не върви.

Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво сподели за секса на първа среща моделът

Какво мисли за секса на първа среща Емили Ратайковски

Физическата близост води до...

Е, оказа се, че изневери са в основата на решението на модела. И веднага, разбира се, започнаха спекулациите дали Емили е готова за нова връзка, или все още е твърде рано.

После се появиха твърдения, че се излиза с Брад Пит, а феновете на двамата бързо се обнадеждиха, че именно това ще бъде новата известна двойка. Е, оказа се, че Брад и Емрата не са нищо повече от приятели.

Сега отново от People разбираме, че Емили Ратайковски не е загърбила срещите и в момента излиза не с кого да е, а с Пийт Дейвидсън. Източник, близък до комедианта, твърди, че двамата са в процес на опознаване. Но пък от US Weekly твърдят, че Емили и Пийт поддържат контакт вече от няколко месеца и се харесват, но все още са в ранен етап.

Емили Ратайковски, Джулия Фокс, High Low with EmRata, сексът, децата и за какво си говорят двете

Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

И не само

Тази новина идва на фона на раздялата не само на Емили Ратайковски, но и на самия Пийт Дейвидсън. През август той приключи отношенията си с Ким Кардашиян, след като двамата излизаха в продължението на девет месеца. Причината не бе официално обявена, но източници тогава казваха, че се дължи на натоварените им графици и малкото време, което прекарват заедно.