Мина повече от година, откакто Емили Ратайковски се раздели с бившия си съпруг Себастиан Беър-МакКлард. За това време тя бе свързвана с няколко мъже, сред които Ерик Андре, Орацио Риспо и Хари Стайлс, като с последния демонстрираха публично, че са нещо повече от приятели. Тази седмица моделът отново накара всички да говорят за нея.

Александра Богданска и Емили Ратайковски на едно място

Когато Александра Богданска и Емили Ратайковски са на едно място

Какво събра родната инфлуенсърка с Емрата

Емили бе в Париж за събитие на марката продукти за коса Kerastase, с която работи от години. Именно там тя се оказа на няколко метра от Александра Богданска. Но не тази среща бе най-интересната, а случилото се по парижките улици, далеч от светлините на прожекторите.

Ратайковски бе хваната от фотографи да се целува страстно с мъж, който впоследствие се оказа 27-годишният френски актьор и комик Стефан Бак. Той не е особено популярен, но явно е успял да впечатли достатъчно супермодела, за да ги видим в подобни интимни сцени на публично място.

Двамата не само си разменят френски целувки, но и Бак не успява да задържи ръцете си далеч от апетитните форми на Емили. А на нея изглежда това не й е никакъв проблем и дори й харесва, ако съдим по усмивката й.

Докато си хвърлят влюбени погледи, двамата пият вино на улицата пред известно заведение. А в ръката на красавицата виждаме букет рози, подарък от новия й любим, предава Daily Mail.

Емили Ратайковски с поредна серия секси снимки по бански

Ето какво носи Емили Ратайковски в кухнята

Защо ли не сме изненадани

Очевидно след развода Емили Ратайковски предпочита предимно по-млади от нея мъже. А съдейки по продължителността на предишните й забежки от последните месеци, можем да предположим, че и тази със Стефан Бак е моментно увлечение, на което са се отдали, докато тя е в Париж.