Когато преди няколко месеца обяви, че е бременна, Емили Ратайковски ни изненада доста приятно.

Емили Ратайковски, видеото ѝ по бански с бременно коремче и знае ли се пола на бебето ѝ

Емрата пак подлуди мрежата с ново видео по бански

Бременната Емили Ратайковски е все така секси

Бяхме сигурни, че ще последва немалък период от време, в който ще трябва да се сбогуваме със секси снимките по бански, с които всички бяхме свикнали. Е, тя не ни разочарова, защото продължи с тях.

По този начин ни прави и преки свидетели на напредващата си бременност. Но много хора веднага заподозряха, че моделът е прибегнал до разкрасителни интервенции.

Според някои, устните на Емили Ратайковски изглеждат по-големи. И това е така, защото е решила да ги уголеми. На стори в Instagram Ратайковски реши да разбие мечтите на виждащите конспирация хора.

Емрата пише, че никога не е инжектирала нищо в устните си. Не съди хората, които го правят, защото смята, че и така изглеждат красиви. Уточнява, че дори да иска да ги уголеми по някакъв начин, в момента не би го направила заради бременността.

Емили Ратайковски, есето ѝ за New York Magazine и постижението, с което моделът се похвали

Успя ли да се откупи Емили Ратайковски

Равносметката за 2020 г.

Колкото до устните - да, по-големи са, но за това си има логично обяснение. Емили Ратайковски казва, че при бременните жени обемът на кръвта се увеличава, което води до подуване на лицето и устните, пише Fox News.