Тези дни един въпрос сериозно вълнува всички. Станала ли е Ема Стоун – звездата от La La Land и „Фаворитката“ официално омъжена жена и имало ли е тайна церемония, за която никой не е разбрал. И не крие ли тя и други изненади?

Ема Стоун, Дейв Маккари и годежът на актрисата

Ема Стоун се сгоди

Да им е честито

31-годишната носителка на Оскар и сценаристът на популярното предаване Saturday Night Live Дейв Маккари се сгодиха през декември. Те съобщиха за това на всички със сладка снимка в социалните медии, на която показват годежните си пръстени.

И докато всички очаквахме да чуем кога ще е сватбата им, дойде коронавирусът и светът забрави за всичките си планове. През март Page Six съобщи, че двойката е отложила планираната сватба именно заради пандемията.

View this post on Instagram

on

Но животът никога не може да спре напълно, особено за влюбените. Папараци са забелязали актрисата и годеникът ѝ с едни и същи пръстени по време на разходка в Лос Анджелис, след което в пресата се появиха съобщения, че те тайно са сключили брак. И не само това, предполага се, че Ема е бременна. 

На снимките от разходката, публикувани в Daily Mail, ясно се вижда закръгленият ѝ корем. За следобедната си разходка Ема и Дейв са облечени в удобни дрехи. Актрисата е с широк гащеризон и сандали, а 35-годишният Дейв с тениска и черен панталон. И двамата са с бейзболни шапки.

Ема все още не е коментирала публично слуховете. Но източник e потвърдил пред Page Six, че бракът между двамата е факт. Явно актрисата и годеникът ѝ да са избрали да сключат брак тайно на частна и безопасна церемония.

През последните няколко месеца така направиха принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци, Шон Пен и Лейла Джордж, както и Лили Алън и Дейвид Харбър. 

Принцеса Беатрис, сватбата й с Едуардо Моци и още подробности за събитието

Какво остана скрито на сватбата на Беатрис

Като никоя друга