1. Пандемията от COVID-19 успя да обърка плановете на много от нас. Редица сватби бяха отложени, сред които и много звездни. Една от тях бе и тази на принцеса Беатрис и годеника й Едуардо Моци. Двамата трябваше да станат законни съпруг и съпруга на 29 май, но церемонията очаквано бе отложена.

Доста неочаквано обаче, вчера следобед, 16 юли, научихме, че влюбените все пак са си казали заветното "да" на тайна церемония, провела се в замъка Уиндзор. 

Вместо да чакат ситуацията в световен мащаб да се нормализира и да имат своята пищна сватба, наблюдавана от милиони по целия свят, Беатрис и Едуардо предпочетоха да се венчаят без излишен шум, но не и без присъствието на Елизабет Втора

Снимка 444736

Източник: Facebook / The Royal Family

Кралицата и съпругът й принц Филип са в самоизолация от няколко месеца в Уиндзор, където живеят и родителите на булката. Така все пак сватбата е преминала като събиране в тесен семеен кръг, предава Daily Mail.

Джеймс Мидълтън, принцеса Беатрис и общата среща с годениците им

Кралските дружки на Джеймс Мидълтън

С кого излиза братът на Кейт

Остава неясно дали родителите на младоженеца също са присъствали на щастливото събитие, както и сестрата на Беатрис - Йожени, заедно с нейния съпруг Джак Бруксбанк. Любопитни сме да разберем и дали нетърпението на младоженците да си разменят обети не е свързано и с друга щастлива новина - очакването на първото им дете.